Mix & Match

vic2
Nytt år, nya chanser, nytt sortiment i bikinihyllorna, med allt det innebär. Det är säkert många som gillar att köra Mix & Match för att själva kunna bestämma lite hur det sak bli. Detta är inte bara för dig som vill känna att just din bikini ska vara unik och personlig. Det finns även en hel del pengar att spara genom att välja rätt delar. Bikinis säljs ofta i separata delar för att du som kund ska kunna välja ut precis den typ av över och underdel du vill ha, men det händer att det inte går som det är tänkt. De flesta har säkert sett dessa misstag och undrat, ”hur tänkte hon där?”. För att undvika att hamna i den situationen finns det några saker man bör tänka på.

Det allra viktigaste man bör tänka på när det gäller mix & match är att det fortfarande ska se ut som en komplett bikini. Färgen är det första du ska titta på. Vanliga enkelfärgade plagg brukar ofta matcha bra med varandra, men försök att inte bli för kreativ med färger som inte passar ihop, men du vill inte heller att färgena ska vara för lika varandra för att få det att se ut som ett riktigt bikiniset. Skillnaden i färgnyansen kommer få den att se ut som att den ena delen bara har tappat sin lyster i tvätten. När det gäller mönster, matcha med en enkelfärgad del som går i samma färgschema. Blanda aldrig två helt olika färger och mönster med varandra. Ofta kan man titta på plagg som kommer i samma kollektion, eller iallafall samma tillverkare, då de ofta har samma material och grundtema.

En bra idé när du ska matcha är att tänka på vad det är för typ av modell. Modeller med knytning gör sig ofta bäst tillsammans. Volanger är vanligt på många bikinis, försök då att se till att båda delar har volanger för att undvika att den ena delen ser kal ut. Tänk även på hur mycket själva bikinin täcker. Blanda till exempel inte en överdel som täcker mycket med en minimal trosa.

Materialet är också viktigt att tänka på. För att få en snygg bikinilook behöver materialen vara desamma. Att blanda en virkad trosa med en överdel i neopren kommer aldrig att fungera. Vanliga underkläder hör inte hemma i ditt bikiniset. Lämna dem i byrålådan där de hör hemma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.