Att köpa en bra bikini

Såhär på vintern så är nog bikinis långt bort från de flesta svenskars tankar, om de inte ska på semester. Värmen är långt borta och det är långt kvar innan den kommer tillbaka, men faktum är att nu kan vara bland de bättre tillfällena att köpa badkläder. Eftersom bikinisäsongen är över och butikerna behöver plats för nästa års modeller så rear de vanligtvis ut detta (snart förra) årets modeller. Något som konsumenterna kan tjäna på. En bikini blir ju inte ful bara för att den inte lanserades härom månaden, så var inte rädd för att köpa dig en billig bikini nu när de är billiga.

På tal om bikinis, vad för bikini ska man ha egentligen? Vad skulle se bra ut till den och den kroppsformen? Det är den fråga som ska besvaras nu.

Om du har en rak kropp så kan en vadderad överdel med rynkor och volanger få den att verka kurvigare, likaså delar med knytband. Bandeautoppar och sportiga underdelar bör undvikas, eftersom de har en tendens att få kroppen att verka ännu rakare.

Med en timglasformad kropp kan en topp med bygel eller en halterneck vara lämpligt för extra stöd. En heltäckande underdel verkar dessutom slimmande, eller om man är litet mer vågad av sig så kan man använda en brasiliansk modell som framhäver rumpan.

De som har päronform kan se bra ut i en enfärgad brief, hipster eller boyshort underdel. Överdelen ska ha mönster, formade kupor eller halterneck som framhäver formerna.

Den med en fylligare figur men som ändå vill känna sig feminin, kan ha på sig en full brief underdel och en tankini överdel. En halterneck kan även det passa så länga man tycker att det är bekvämt. Även monokinis och baddräkter ser bra ut och ger bra med stöd.

Är man atletiskt byggd kan en brasiliansk bikini eller en hipsterbikini framhäva den tonade underkroppen. En mjukare byst kan man få av kupor, vaddering och även av lätt rynkning på överdelen. Feminina mönster och paljetter kan ge litet av det där lilla extra.

Pröva er fram, hitta något ni gillar och lycka till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.